Дневни програми

 

В основата на всяка добра почивна се намират възможностите, които се откриват пред туриста, за да може неговият престой да остане незабравим. Опитът показва, че именно поради това разнообразие гостите на даден хотел остават доволни и те се връщат на следващата година. 

 

 

Спортната и детска анимация се практикува широко и допринасят за една активна и наситена с позитивни емоции почивка. Спортове, които се практикуват ежедневно са най-разнообразни. Според индивидуалните си предпочитания всеки гост може да избира между футбол, волейбол, стрелба с лък и пушка, зумба и много други. Провеждат се часове по йога, които са много ефективни срещу стреса, разтоварват ума и освобождават напрежението.

 

Спортната програма е насочена и към туристите, които желаят да се забавляват, докато поддържат добра физическа форма по време на почивката си. И, за да се завърши цялата картина, ние предлагаме на гостите игри, подплатени с много награди, медали и дипломи за спомен. Спортната анимация е още един начин да превърнем ВАШИЯТ ХОТЕЛ в специален!

 

 

Да не забравяме все пак, че една от основните и най-важни опции, с които даден хотел става привлекателен за семействата е именно детската анимация. Необходимостта да се осигури на децата, придружаващи родителите си, подходящи занимания и развлечения изисква сериозна отговорност. Разработили сме богата програма, която включва различни конкурси, разиграване на детски приказки под формата на куклен театър, много забава и игри, както в детския клуб и на басейна, така и на морския бряг. Организират се детски олимпиади, пиратски дни, детски спортни активи, детски карнавал и много други.

 

Редовните занимания на децата между 4 и 12 години водят до висока степен на задоволеност, както на тях самите, така и на техните родителите. Нашата цел е да удовлетворим детските желания и стремежът им към приятно прекарване на почивката, като им оставим спомен от едно щастливо лято изпълнено с много емоция, нови запознанства и вълнуващи приключения. Няма нищо по-хубаво за родителя от това да знае, че докато си почива, детето му е в сигурни ръце и се забавлява!