Published in Вечерни програми More in this category: ATB »

Вечерни програми

 

Вечерната анимация е кулминацията на деня. Това е момента, който е най-чакан от гостите. Тази атракция оставя впечатление, че обектът е уникален и неповторим. Като основна задача си залагаме изпълненията да бъдат на най-високо ниво, бликащи от интересни номера, различни танцови и музикални стилове, забавни елементи, както и такива, които спират дъха.

 

Шоу програмите са уникални по рода си не само заради хореографията, с която разполагаме, но и заради добрите и усмихнати аниматори.

 

Също така програмите са разнообразни и изпълнени с много награди и приятни емоции, за които гостите разказват дълго след като се приберат вкъщи. Но нека не забравяме и невероятната детска дискотека, най-очакваното време за децата, в което децата на Вашите гости имат възможността да се качат на сцената и да танцуват със своите любими герой от приказките, да се снимат с тях и да направят всяка една вечер в хотела незабравима, изпълнена с цвят, детски смях, глъч и усмивки.

 

Приоритет е удовлетвореността на гостите, както и на техните малчугани.

Фокс Анимейшън Груп. Това сме ние и сме различни, защото за нас хотелската анимация не е просто работа – тя е призвание, а професионализмът – основна цел.