Тийм билдинг

 

Хората са най-ценният капитал за вашия бизнес. Вие със сигурност желаете те да се разбират дори със затворени очи и да работят по проектите като задружен механизъм.

 

Ние Ви предлагаме разнообразие от тематично подготвени програми, от които ще подберем подходящите за спецификата на вашия бизнес и фирмена култура. Индивидуалният подход - това е нашето основно предимство! 

 

Най-трудното изпитание за ръководството на всяка фирма, институция или предприятие винаги е бил контролът върху колективната дейност на екипа. За тази цел психолози са разработили проекта „тиймбилдинг“ именно с цел подобряване и улесняване на работата, при наличие на голяма група от хора. 

 

Сплотяването на екип от различни характери и личности е трудна задача и без условия, които да спомогнат сработването между колегите няма как да се постигнат добри резултати. Тиймбилдингът предоставя тези условия и дава възможност за лесно и приятно преодоляване на проблема с колективната дейност. 

 

Фокс Анимейшън Груп. Това сме ние и сме различни, защото за нас хотелската анимация не е просто работа – тя е призвание, а професионализмът – основна цел.